Til seneste kommentar

Hei, vi lander på Gardermoen kl 24.00, er det mulig å hente Klikk & hent bestillinger da?

Hei
Ankomstbutikken på Gardermoen er døgnåpen.
Du kan hente Klikk & hent bestillinger eller handle fysisk i butikken hele døgnet

Carina

Kommentarer

• Flyet lander kl 2355 fra Heathrow
    Ønsker å kjøpe parfymen
    Carolina herrera coffret
    Får vi kjøpt den da?
    Er lagerbeholdning på Gardermoen.

Knut
  • Ja, Carolina Herrera Coffret er på lager ved Tax Free Oslo Ankomst. Den er utsolgt i nettbutikken og kan dessverre ikke forhåndsbestilles. Oslo Ankomst er alltid åpen 24/7.
    Elisabeth
  • Hei.Dersom det står utsolgt når jeg prøver å forhåndsbestille 2timer før, betyr det at det også er utsolgt i butikk. Gjelder Stavanger/Sola
    Ei som lurer
  • Hei!
    Ja, ved Tax Free-butikken vår i Stavanger er det som du beskriver. Om det er utsolgt for klikk & hent-bestilling, er det også utsolgt i butikken.

Ved Tax Free i Oslo og Bergen har vi egne klikk & hent-lagere, så der er situasjonen annerledes. En vare kan finnes i butikk om den er utsolgt på klikk & hent-lageret. Dette vises ved å trykke på "Se varebeholdning på alle butikker" under "Utsolgt" eller "Legg i handlekurv"-knappen.