Til seneste kommentar

Jeg har glemt passordet mitt, hvordan logger jeg inn?

Bruk "glemt passord" fuksjon i innloggingsbildet. Da får du tilsendt nytt passord på SMS
Tax Free Norway support

Kommentarer

• Jeg fikk ikke nytt passord, men beskjed om å trykke på den vedlagte kjempelange lenken. Etter som jeg er en av alle oss som ikke har smart-phone men en eldre mobil, kan jeg ikke det. Hva gjør jeg ?
    Lisbeth
  • Hei Lisbeth,
    Ta kontakt med kundeservice så sender vi deg nytt passord på sms 😀
    Elisabeth
  • Får ikke laget nytt passord
    Svein Egil
  • For å lage nytt passord, logger du deg inn på din profil.
    Under fanen instillinger finner du din lagerede informasjon, over fanene med passord finner du teksten Påloggingsinformasjon, her kan du trykke på ikonet rediger.
    Du vil da få opp en boks hvor du kan endre passord.
    Husk at passordet må være minst 6 tegn.
    Carina
  • Jeg får ikke sendt link til å bytte passord
    Valeria
  • Sendt deg e post med nytt passord.
    Marit
  • Hei. Har bedt om nytt passord da jeg ikke får logget inn. Får Mail om at link er sendt på sms, men har ikke fått det. Kan dere sende meg passord?
    Lillian
  • Hei, Lillian

Opplever du problemer med å motta linken,sender du en e-post til kundeservice på:
    kundeservice@tax-free.no for hjelp
    Carina