Til seneste kommentar

Kvote på utreise til Thailand

Hei. Vi reiser til Thailand i julen og lurer på om jeg kan kjøpe 2 liter på tur ut fra flesland?
Eller får jeg bare kjøpt 1 og så kjøpe en til i Cph før flyet går til Bkk
Vegard

Kommentarer

 • Kvotebegrensning ved reiser til utlandet er slik:
  Ved reiser innenfor Norden, plikter taxfree å ikke selge mer enn tillatt kvote til ankomstdestinasjonen.
  Ved reiser utenfor Norden, er det den reisende selv som er ansvarlig for hva man bringer med seg inn til ankomstdestinasjon.

  Når du reiser til Thailand via København, kan du kjøpe med deg ønsket mengde.
  Gjør samtidig oppmerksom på at tillatt alkoholkvote inn i Thailand er på 1 liter uansett alkoholprosent.

  God tur!
  Elisabeth
 • Jeg er norsk statsborger men har vært bosatt i Thailand i 8 år. Hvilken bostedsdokumentasjon må jeg framvise for å handle taxfritt i Norge?
  Kjell
 • Hei! Ditt spørsmål ligger utenfor vårt forretningsområde. Vi har salg av taxfree-varer på de største flyplassene i Norge. Sjekk gjerne globalblue.com eller hos Tollvesenet toll.no for informasjon.
  Elisabeth
 • Vi er to personer som reiser via Frankfurt og Singapore til KOH Samui i Thailand. Kan vi ta med oss til sammen 2 l. sprit og 1 flaske vin?
  Laila
 • Hei! Tillatt alkoholkvote inn i Thailand er på 1 liter per person uansett alkoholprosent. Husk å få flaskene forseglet 😊

  Elisabeth
 • Det er ikke problemer på mellomlanding i Singapore? Vi har opplevd å bli fratatt flaskene i Singapore når vi skulle videre til Australia. Men det gjelder kanskje bare Australia?

  Laila
 • Ja, det gjelder spesielt til Australia - de tillater kun å medbringe taxfreevarer fra siste stoppested før Australia. Ellers skal det ikke være problemer å medbringe forseglede taxfree-varer ved mellomlanding i Singapore, så sant dere skal videre samme dag og ikke ut av flyplassen for overnatting før videre reise.
  Elisabeth
 • Vi har opplevd tidligere å bli fratatt flaskene i Singapore når vi skulle videre til Australia. Men, kanskje det bare gjelder Australia?
  Laila
 • Ja, det gjelder spesielt til Australia, de tillater kun å medbringe taxfreevarer fra siste stoppested før Australia. Ellers skal det ikke være problemer å medbringe forseglede taxfree-varer ved mellomlanding i Singapore, så sant dere skal videre samme dag og ikke ut av flyplassen for overnatting før videre reise.
  Elisabeth

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.