Verdikupong, bare lureri?

De stod og utdelte "verdikuponger" sist jeg dro fra OSL. Den påstod å skulle gi 50 kr i rabatt ved bestilling og det stod ikke noe om begrensninger, forbehold eller fotnoter som bestandig gjør meg mistenksom.
Prøvde likevel legge inn en bestiling nå nett og ble bedt om å registrere meg for "Tax Free & Me" hvor de lokket med: "Som Tax Free & Me-medlem får du 10% rabatt på ditt første kjøp, faste fordeler og poeng på dine kjøp. I tillegg vil du få tilgang til våre spesialtilbud, rabatter og en hyggelig bursdagsgave når du fyller år." Helt uten forbehold eller fotnoter skreve de dette. Jeg sjekket mere og fant at det kun gjalt overpriset godteri og parfyme som man får mye billigere i byen.
Er også "verdikupongen" bare lureri? Gjelder kun for kjøp av Toblerone for over 5000 NOK eller noe slikt?

Robert

Kommentarer

 • Vår verdikupong kan benyttes av reisende som bestiller Klikk & Hent ved OSL. På kupongen står det skrevet at den ikke kan veksles inn i kontanter, hvilket betyr at man må handle for minimum 50kr. Den kan benyttes på alle type varer som er bestilt på Klikk & Hent.
  Det er ingen krav om å bli medlem i "Tax Free & Me" da det er mulig å bestille som gjest. Fordelen med å lage seg bruker i Tax Free & Me er at man i tillegg til rabatter, kuponger og tilpassede tilbud også har mulighet til å gjøre endringer i bestillingen sin frem til denne plukkes. Velkomstrabatten på 10% kan benyttes i Tax Free (unntaket er alkohol og tobakk pga norsk lov) og våre Travel Value Fashion butikker som selger solbriller, vesker, smykker og klær.
  Tina
 • Ikke verdikupong i Trondheim.
  Siv Astrid
 • Hei,

  De deler også ut verdikuponger i Trondheim og verdikuponger kan benyttes i alle våre Tax-free butikker på en Klikk&Hent bestilling.
  Carina

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.